روش های نگهداری از کابینت

به دلیل حساس بودن کابینت های ام دی اف و جلوگیری از خش برداشتن سطح کابینت اشپزخانه لازم است در نگهداری انها دقت بیشتری انجام شود برای
تمیز کردن کابینت و دیگر سازه های mdf می توان از یک اسفنج مرطوب استفاده نمایید و
از اسکاچ و شوینده های اسیدی جدآ خودداری کنید ، زیرا استفاده از این مواد
به کابینت و یراق آلات آن آسیب میرساند
برای
پاک نمودن کابینت یا سازه های mdf از یک دستمال نمدار آغشته به مواد
شوینده غیر اسیدی استفاده نمائید و پس از آن با استفاده از یک دستمال نمدار چندین بار پاک و در
انتها خشک نمائید توجه داشته باشید هرگز دستمالهای خیس استفاده شده برای آشپزخانه را از دربها یا دستگیره کابینت
آویزان نکنید ، چون در صورت فراموشی دستمال تماس طولانی رطوبت با کابینت ، باعث آسیب جدی به ان
میشود .
برای پاک نمودن دربهایی که قاب پروفیل mdf یا آلومینیومی دارند ، مراقب
باشید مواد شوینده و آب به داخل درزها نفوذ نکند . زیرا با نفوذ آب به مرور
باعث کپک زدگی و ایجاد باکتری خواهد نمود ، و در آخر باعث خرابی دربها
خواهد شد .
- دربهای کابینت های دیواری را برای مدت طولانی باز نگذارید چون باعث کاهش قدرت لولا های کابینت می شود همچنین توجه داشته باشید درب کابینت ها را بیش از زاویه معمول باز ننمائید ، زیرا رگلاژ دربها بسیار حساس است و موجب بهم خوردن رگلاژ و باعث سائیدگی بین دربها و بدنه خواهد شد .
-
برای پاک کردن لک ، اثرات دست ، جوهر و ماژیک هرگز از موادی چون وایتکس ،
آستون ؛ الکل صنعتی ، مستقیمآ استفاده نفرمائید . زیرا این مواد میتواند به
سطح رو کش دار mdf آسیب برساند . برای استفاده از این مواد بهتر است آن ها
را با آب رقیق کرده و مورد استفاده قرار دهید .
- قبل از گذاشتن شیشه های حاوی سرکه ، روغن ، مربا و ترشیجات ....در کابینت از بسته بودن درب و تمیز بودن کف انها اطمینان حاصل نماید
- صفحات
کابینت از جنس hpl یا کرین ( سنگ مصنوعی ) آنتی باکتریال میباشد که مقاومت
خوبی در برابر ضربات و گرما دارد اما در بعضی از مواقع بنا به درخواست
مشتری به خاطر ارزانتر شدن قیمت کابینت از همان جنس درب کابینت که لبه آن
به مقدار 8 سانت دوبل شده و pvc میشود را مورد استفاده قرار میدهند . که
مقاومت آن مانند صفحه به اصطلاح ما کابینت سازها شرکتی نمی باشد . بنابر
این هم در مورد صفحه شرکتی و کرین و هم در مورد صفحه دوبل شده باید به نکات
زیر توجه فرمائید .
* از بریدن نان و دیگر مواد غذایی بر روی
* از تراشیدن لک و غذاهای ریخته شده خشک یر روی صفحه و شستشوی آن با مواد شوینده اسیدی جدآ خودداری نمائید .
* از
تجمع آب دور سینک و گوشه های صفحه کابینت به مدت طولانی جلوگیری کرده و با
دستمال خشک نمائید ، زیرا در طولانی مدت باعث از بین رفتن آب بندی و ایجاد
پوسیدگی در کابینت شما خواهد شد .
* ظروف داغ را مستقیمآ روی صفحه کابینت قرار ندهید و از زیر قابلمه ای که در همه منازل متداول است استفاده فرمائید .
* از گذاشتن اجسام سنگین بر روی قسمتی از صفحه که زیر آن خالی است (لباسشوئی ) صفحه جدآ خودداری نمائید .
منبع : قلم پردازان - رویال چوب